Foto Floreștiul faptelor bune: „Cu toții putem fi Moș Crăciun pentru 200 de copii bolnavi”

Floreștiul faptelor bune: „Cu toții putem fi Moș Crăciun pentru 200 de copii bolnavi”
| Foto: ZIUA de CLUJ
Floreștiul faptelor bune: „Cu toții putem fi Moș Crăciun pentru 200 de copii bolnavi”
Floreștiul faptelor bune: „Cu toții putem fi Moș Crăciun pentru 200 de copii bolnavi”
Floreștiul faptelor bune: „Cu toții putem fi Moș Crăciun pentru 200 de copii bolnavi”

În acest sfârșit de săptămână, vizitatorii Târgului de Crăciun din Florești sunt invitați în „culisele” unei povești de iarnă în Hambarul Faptelor Bune.

Pentru că Winter Dream înseamnă „MAGIE”, iar sărbătorile de iarnă reprezintă un prilej perfect pentru a face ca visele să devină realitate, toți cei care ajung în Parcul Poligonului pe 17 și 18 decembrie au ocazia să devină parte din acest Univers Magic.

Le mulțumesc celor cu care am colaborat pentru organizarea Târgului de Crăciun, care este la prima ediție în acest an, Winter Dream Florești. Am încercat să adunăm absolut tot ce am găsit noi aici, de la antreprenori, la producători locali, să punem totul în valoare. A sosit și un moment care este dedicat binefacerii despre care o să spună mai multe organizatorii”, a afirmat primarul Floreștiului Bogdan Pivariu.

Hambarul Faptelor Bune îi îndeamnă pe cei care îi trec pragul să consume fie bunătățile gătite de Chef Marco Genna, fie băuturile „magice” de la bar cu atât mai mult cu cât 10% din consumația din acest weekend va fi donată către Asociația Magic.

Și faptele bune nu se încheie aici. Toți cei care vin pot aduce o jucărie pe care să o doneze reușind astfel să aducă zâmbete pe fețele copiilor greu încercați de viață.

Ne-am propus să facem magie cu tot ceea ce înseamnă Winter Dream și implicit toate acțiunile și activitățile ce au loc în cadrul târgului. Și nu ne puteam găsi un partener „mai magic” decât Asociația Magic. Ne dorim ca lumea să vină în Hambarul Faptelor Bune și nu cu mâna goală, ci cu cel puțin o jucărie pe care să o doneze”, au declarat organizatorii Târgului de Crăciun din Florești.

MagicEDU este proiectul Asociației Magic care își propune să ofere la 200 de copii și tinerilor cu afecțiuni grave burse educaționale în valoare de 500 de lei lunar, pentru a-i ajuta să nu abandoneze școala din cauza bolii și să nu renunțe la visurile lor.

Voi fi prezent sâmbătă și duminică pentru a discuta cu oamenii și a împărtăși despre proiecte viitoare ale Asociației Magic. Nu uitați să aduceți o jucărie pe care voluntarii magici o vor pune în cadourile de Crăciun pentru copilașii de la spital”, ne îndeamnă Vlad Pop, reprezentant al Asociației Magic.

Proiectul MagicEDU a început în 2019 cu 3 copii și până în prezent a ajutat peste 750 copii cu o bursă anuală de 6000 RON. Bursele MagicEDU ajută reintegrarea copiilor la școală, acoperă cheltuieli pentru rechizite și multe alte nevoi pentru pregătirea copiilor care urmează să susțină examene.

Winter Dream este organizat de Primăria Florești împreună cu EC GARDEN și aduce publicului pe lângă o serie de concerte live cu artiști îndrăgiți ai momentului, și colinde, tradiții, sau ateliere pentru copii și piese de teatru.

Deși Winter Dream Florești și-a început anul acesta istoria cu prima ediție, cei de la EC Garden nu sunt la primul lor eveniment. EC Garden și EC Garden Florești au în portofoliu organizarea de târguri, concerte și festivaluri, fiind totodată și organizatorii Florești Fest din acest an.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza