Klaus Iohannis, mesaj de Paștele catolic: "Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării şi a renaşterii. Vă urez un Paşte binecuvântat"

Klaus Iohannis, mesaj de Paștele catolic: "Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării şi a renaşterii. Vă urez un Paşte binecuvântat"
| Foto: AlbaCarolinaTv

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj cu ocazia sărbătoririi Paştelui de către creştinii romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici.

Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis cu ocazia sărbătoririi Paştelui de către creştinii romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici, că nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alţii şi de a le fi alături celor aflaţi în nevoie.

"Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării și a renașterii. În mijlocul tuturor provocărilor și al încercărilor prin care trecem, Paștele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi și ne amintește că suntem însoțiți mereu de iubirea și puterea divină.

În acest spirit de solidaritate și compasiune, să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cei în suferință, oferindu-le lumina speranței și mângâierea credinței. Nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alții și de a le fi alături celor aflați în nevoie", este mesajul președintelui.

”Vă urez tuturor un Paşte binecuvântat, în pace şi armonie!”, afirmă Iohannis în finalul mesajului.

Comenteaza