Ministerul Apărării Naționale scoate la concurs sute de locuri pentru subofițeri și ofițeri. Când încep înscrierile

Ministerul Apărării Naționale scoate la concurs sute de locuri pentru subofițeri și ofițeri. Când încep înscrierile
| Foto: Facebook / Recrutare MApN

Începe campania de recrutare a candidaților pentru cursurile de formare a ofițerilor și subofițerilor în anul de învățământ 2023- 2024.

Cei care își doresc să urmeze o carieră militară în Armata României, o pot face în campania de recrutare pentru ofițeri și subofițeri.

„Pentru cetățenii care doresc să devină ofițeri sau subofițeri în activitate în Armata României, urmând unul din cursurile de formare a acestor categorii de personal, Ministerul Apărării Naționale a scos la concurs un număr de 53 de locuri pentru ofițeri și un număr de 635 de locuri pentru subofițeri”, a transmis Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Zonal Cluj.

Perioada de înscriere începe din data de 29 mai 2023 și diferă în funcție de categoria de personal și specializarea pentru care se optează.

Detaliile referitoare la criteriile de recrutare și etapele procesului de selecție și admitere pot fi obținute la sediul Centrului Militar Zonal Cluj, Calea Dorobanților, nr. 8-10, Cluj-Napoca sau la telefon 0264433067.

Comenteaza