O ucraineancă, un palestinian, un american, un englez și un român au gătit împreună O MASĂ CALDĂ la Cluj-Napoca

O ucraineancă, un palestinian, un american, un englez și un român au gătit împreună O MASĂ CALDĂ la Cluj-Napoca
| Foto: https://www.facebook.com/omasacalda/

Organizaţia non-profit "O masă Caldă" a avut de Ziua Națională ajutoare cu suflet mare din 5 țări în bucătăria de la Cantina Prieteniei. 

Nevoia de hrană e o necesitate, iar aceasta nu ține cont de granițe și naționalinate, dar nici spiritul de dăruire și dragostea de semeni nu are bariere. 

Lângă mesajul de La mulți ani! transmis cu ocazia Zilei Naționale, cei de la O masă Caldă s-au lăudat cu voluntarii care au ajutat la pregătirea mesei în 1 decembrie:
Iuliana, din Ucraina,
Mustafa, din Palestina,
Ionuț, din Cluj-Napoca / România,
Aaron, din America și
Nick, din Marea Britanie.

Asociatia O Masă Caldă urmărește promovarea incluziunii sociale prin creșterea calității vieții persoanelor singure și familiilor vulnerabile, marginalizate social sau expuse riscului marginalizării şi excluziunii sociale.

Programul “O masă caldă” funcționează la Cluj-Napoca din iunie 2013, când, cu 100 de lei, s-au gătit primele 50 de mese calde. Treptat, programul s-a extins și în alte orașe: Adjud, Bistrița, București, Constanța, Satu Mare și Zalău, iar întreaga activitate se bazează pe voluntariat.

"20 de lei, atât ne costă să hrănim un om. Orice ajutor, cât de mic, pentru noi contează! Nimeni nu merită să meargă la culcare cu stomacul gol!", transmite organizaţia non-profit, alături de mesajul că procesul de donații a fost uşurat, fiind implementată plata recurentă, cu cardul, direct de pe site. 

Comenteaza