Parada personajelor de poveste, dansuri și scenete de teatru, de Ziua Copilului, la Dej

Parada personajelor de poveste, dansuri și scenete de teatru, de Ziua Copilului, la Dej
| Foto: Ulrike Mai / Pixabay

Municipalitatea de la Dej a pregătit celor mici mai multe momente inedite.

Primăria municipiului Dej anunță că organizează vineri, 31 mai, un eveniment dedicat copiilor, care se va desfășura în Zona de Agrement ,, Baltă” între orele 17:00-20:00.

Evenimentul va debuta cu un colaj de dansuri ,,Dansul Florilor” și ,,Jobenul Magic” oferit de clasa a II-a A, Școala Gimnazială ,, Mihai Eminescu”, coordonatori profesori Turc Lăcrămioara și Martonos Daria, urmate de sceneta de teatru ,, Albă ca Zăpada” interpretată de trupa de teatru ,, Vistrian Roman” a Centrului Cultural ,,Arta” Dej, coordonator artistic Reman Mariana și un moment de dans modern susținut de trupa ,, Happy Dance Romania”, instructor Mircea Vasile.

Potrivit reprezentanților Primăriei Dej, activitățile vor continua cu un spectacol inedit, oferit de Showlandia, intitulat ,, Călătorie în lumea desenelor”, urmat de parada personajelor de poveste, ateliere de pictură pe fată, baloane și alte surprize.

Cei mici se vor putea bucura și de toboganele gonflabile care vor crea alături de personaje îndrăgite, bună dispoziție și o atmosferă de sărbătoare.

 

Comenteaza