Foto Parcare cu "handicap de București"... în mall la Cluj

Parcare cu "handicap de București"... în mall la Cluj
WhatsApp cititor ZIUA de CLUJ
Parcare cu ”handicap” de București... în mall la Cluj
Parcare cu ”handicap” de București... în mall la Cluj
Parcare cu ”handicap” de București... în mall la Cluj

În urmă cu câteva zile un cititor al ZIUA de CLUJ a trimis pe numărul de WhatsApp câteva fotografii din parcarea de la Iulius Mall din Cluj-Napoca. 

Cum la Cluj-Napoca mașinile depășesc mereu numărul locurilor de parcare, oamenii parchează pe unde pot, iar șmecherii pe unde vor.  

În imaginile primite de la un cititor ZIUA de CLUJ pot fi observate două mașini cu mulți cai putere sub capotă parcate pe locurile destinate persoanelor cu handicap. 

Nu se știe exact care este handicapul celor doi șoferi care și-au lăsat mașinile acolo, din moment ce în parbriz nu au semnul distinctiv al persoanelor care suferă de handicap. 

Cine știe dacă handicapul nu ar însemna tocmai faptul că ambele mașini au numere de București, însă codul rutier nu îl prevede și pe acesta (pentru şmecheri)... deocamdată. 

Deși potrivit anunțului, acolo se poate parca dacă ai acte pentru a dovedi handicapul, iar în caz contrar, roțile vor fi blocate, ambele mașini nu au nicio roată blocată, atunci de amenda pentru deblocare nici nu poate fi vorba. 

Comenteaza