Pățania unei românce după ce i-a trimis 1.300 de euro lui "Brad Pitt". "A început să îmi trimită mesaje"

Pățania unei românce după ce i-a trimis 1.300 de euro lui "Brad Pitt". "A început să îmi trimită mesaje"
| Foto: unsplash

O româncă stabilită în Spania a fost victima unei escrocherii pe internet după ce acesta i-a trimis o sumă bani unui individ care pretindea că e actorul american Brad Pitt.

Femeia locuiește în Ourense de 12 ani și a fost contactată inițial pe o rețea de socializare de un bărbat care pretindea că este celebrul actor Brad Pitt. El i-a oferit un "card de membru VIP" care ar fi trebuit să-i permită accesul la evenimente, întâlniri cu vedete și premii în bani.  .

Ulterior, pentru a primii acest "card", româncei i s-au cerut date personale. Femeia, entuziasmată de această "oportunitate" a mers mai departe și a împărtășit datele ei personale cu acest individ, scrie ȘtirileProtv, care citează La Region.

Conversația lor a continuat pe WhatsApp, unde impostorul i-a arătat un permis de conducere fals cu fotografia actorului pentru a părea cât mai credibil.

„Brad Pitt mi-a scris pe Tik Tok pentru a-mi oferi o cartelă de membru VIP. M-am abonat cu datele mele și a început să îmi trimită mesaje prin WhatsApp. S-a legitimat cu un permis de conducere care avea fotografia lui, a actorului. Am rămas fără cuvinte”, a spus românca, pentru publicația La Region.

La un moment dat, persoana care se dădea drept Brad Pitt i-a promis femeii că îi va oferi cadou un pachet cu 50.000 de dolari și diverse bunuri. Impostorul i-a trimis până și o poză cu cutia, încât să pară cât mai real.

La câteva zile după, escrocherul i-a scris că, din păcate, coletul pe care l-a trimis a fost oprit în vamă și că pentru a-l elibera, ea trebuie să plătească suma de 1.020 de euro.

Românca a mărturisit că a fost sceptică la început, însă în cele din urmă s-a lăsat convinsă de promisiunile bărbatului.

„Mi-a trimis o fotografie cu conținutul coletului. Se vedeau bijuterii și mulți bani, până la 50.000 de euro și trebuia doar să plătesc o 1.000 de euro cheltuieli vamale pentru a-l ridica. Am făcut transferul prin MoneyGram, am mers să-l caut și nu exista. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a mi-l trimite direct acasă. Vreau doar să știu cine este cu adevărat în spatele acestei escrocherii”, a spus femeia.

Femeia a mărturisit că este un mare fan al actorului american și a vrut cu orice preț să-l întâlnească.

În cele din urmă, românca a descoperit că în spatele profilului actorului se aflau mai mulți escroci.

Comenteaza