Peste 3.000 de copii din Cluj și alte 23 de județe vor cânta de 1 iunie la “Ora Copiilor by Cantus Mundi”

Peste 3.000 de copii din Cluj și alte 23 de județe vor cânta de 1 iunie la “Ora Copiilor by Cantus Mundi”
| Foto: rfi.ro

De 1 iunie, Ziua Copilului, mii de tineri din corurile şi ansamblurile Programului Naţional 'Cantus Mundi' din ţară vor participa la a doua ediţie a evenimentului naţional "Ora Copiilor by Cantus Mundi".

Timp de o oră, copiii, alături de părinții și prietenii lor, vor cânta de la ora 16:00 în spaţii publice, mall-uri, parcuri, pieţe sau şcoli din diferite oraşe, comune şi sate.

Evenimentul naţional "Ora Copiilor by Cantus Mundi", organizat sub deviza "Schimbăm România prin muzică!", se va desfăşura simultan în Cluj și în alte 23 de județe: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa Năsăud, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Prahova, Sibiu, Suceava, Timişoara, Tulcea, Vâlcea, Vrancea. De asemenea, se va desfășura și în capitală.

"Cei peste 3.000 de copii şi tineri vor sărbători Ziua Internaţională a Copilului şi vor dărui publicului din energia, bucuria şi dorinţa de a schimba lumea în bine prin muzică. Repertoriul tuturor recitalurilor simultane face parte din broşura 'Ora Copiilor by Cantus Mundi 2023', editată special pentru eveniment de profesioniştii Corului Madrigal şi Cantus Mundi", se arată într-un comunicat, potrivit Agerpres.

La Bucureşti, copiii şi dirijorii corurilor Cantus Mundi se vor întâlni la ora 16,00 cu publicul Vulcan Value Centre şi la ora 19,00 cu publicul Centrului Comercial Auchan Titan.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza