Foto Primele săpături pe strada Dragalina recent asfaltată

Primele săpături pe strada Dragalina recent asfaltată
Primele săpături pe strada Dragalina recent asfaltată
Primele săpături pe strada Dragalina recent asfaltată
Primele săpături pe strada Dragalina recent asfaltată
Primele săpături pe strada Dragalina recent asfaltată

Circulația pe strada G-ral Dragalina din Cluj-Napoca a fost deschisă începând din data de 17 mai, iar muncitorii au terminat lucrările cu o lună mai devreme, potrivit anunțului municipalității.

Compania de Apă „Someș”, societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar, a anunțat finalizarea, în cursul zilei de marți, 16 mai a.c.,  a lucrărilor de înlocuire a rețelei de apă pe strada Dragalina din Cluj-Napoca.

Investiția este parte a contractului finanțat din fonduri europene ce prevede reabilitarea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare de pe cca. 100 de străzi și tronsoane de străzi din municipiul Cluj-Napoca, iar strada a fost redată circulației, deși partea de trotuare nu a fost finalizată.

Șoferii au semnalat mai întâi pe strada Dragalina gurile de canal pentru scurgerea apei pluviale cu 2 degete sub nivelul astfaltului, lucru care va afecta fie traficul, prin ocolirea acestora cu mare grijă, fie mașinile, care vor avea de lucru la suspensii. ”Sper că nu au terminat lucrarea”, au scris unii șoferi lângă fotografiile postate pe grupul de Facebook Clujul Civic

Și da, se pare că lucrarea nu e terminată, deoarece de-a lungul trotuarului se întinde o țeavă lungă care pare din alt film, un fel de improvizație, care evident nu ar trebui să arate așa în caz de recepție a unor lucrări. 

Mai mult, deja în asfalt sunt forate primele gropi, iar clujenii spun că primii care au dat startul la spartul asfaltului proaspăt de pe Dragalina ar fi ”meseriașii” de la compania de gaz. Cei care au văzut fotografia pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca spun că ”Numai la noi... se poate așa ceva!” / ”Ăștia-s de la gaz! Urmează cei de la apă, conducta pe care o vedem pe trotuar și care intră (iese?) în capacul de canal crăpat, nu cred că rămâne acolo!”, au mai scris oamenii.

Comenteaza