Update Tricoul lui Ianis Stoica, licitat de Şepcile Roşii pentru inimioara Larei

Tricoul lui Ianis Stoica, licitat de Şepcile Roşii pentru inimioara Larei

Tricoul cu numărul 7 al atacantului Universităţii Cluj, Ianis Stoica, a fost scos la licitaţie pentru o cauză umanitară: https://www.facebook.com/inimioaralarei 

Au mai rămas 3 ore în care mai poate fi licitat tricoul atacantului Ianis Stoica. "Respect camarazi pentru felul în care vă mobilizați. Continuam licitațiile Pentru inimioara Larei. Propunem la licitație tricoul de joc al lui Ianis Stoica. Ianis îți suntem recunoscători pentru că ne ești alături în această campanie. Licitația începe azi de la suma de 450 de lei și se încheie în ziua Crăciunului, luni 25 decembrie la ora 20:00.

La dorința câștigătorului, tricoul se poate personaliza după vacanță, cu autograful lui Ianis. LICITAȚIA SE DESFĂȘOARĂ EXCLUSIV ÎN COMENTARII LA ACEASTĂ POSTARE. Vă încurajăm să distribuiți postarea, să se implice câți mai mulți. Câștigătorul va fi contactat în privat și după dovada plății va fi anunțat public de către noi. Împreună facem bine, împreună suntem bine! Să fiți fericiți de sărbători! Haide “U”!", au transmis Şepcile Roşii pe pagina de Facebook. 

"Ultimii ani, au fost pentru noi plini de încercări, ne-am bucurat de fiecare dată să vedem ca avem alături oameni minunati, care din puținul lor dau mai departe, pentru a face bine. Şepcile Roşii sunt astfel de oameni, care în această perioadă aglomerată și nu numai, au ales să facă bine și de data aceasta ne-au ales pe noi.

Vă rugăm să distribuiți postarea lor și să vă alăturați acțiunilor lor pentru a ne ajuta în continuare în procesul de recuperare. Lara e bine, momentan încearcă să se acomodeze cu noile orteze și cu corsetul pentru sold și genunchi, care trebuie purtat pentru a corecta poziția genunchiului.

Din cauza lipsei de mobilitate apar modificări nu doar la postura, dar și la nivelul structurii osoase. Pentru a corecta displazia soldului nu este suficient corsetul, va fi nevoie de intervenție, cel mai probabil la începutul anului viitor. Legat de asta vom reveni cu vești la momentul potrivit. Vă mulțumim pentru implicare!", au transmis părinţii Larei. 

UPDATE:
"Salut camarazi! Suntem peste măsură de impresionați de felul în care v-ați mobilizat.

Tricoul este adjudecat de Patrick Darco. Omule bun, respect! Nu este pentru prima dată când ne ești alături în acțiunile pe care le facem. Îți transmitem mulțumirile și dragostea micuței Lara și toată recunoștința noastră", au transmis Şepcile Roşii câştigătorul licitaţiei. 

Comenteaza