Foto Un copilaș bolnav de cancer din Cluj are nevoie de ajutor! Unde și cum se poate DONA

Un copilaș bolnav de cancer din Cluj are nevoie de ajutor! Unde și cum se poate DONA

Sasha Bogdan, în vârstă de 2 ani, a fost diagnosticat cu formațiune tumora retro-peritoneala și are nevoie de suma de 500.000 euro pentru a putea fi operat in Franța.

Băiețelul are nevoie de tratament în străinătate, dar părinții nu își pot permite suma uriașă și au nevoie de ajutor financiar. În acest sens, au pus la dispoziție mai multe modalități de plată pentru cei care doresc să doneze.

S-a creat și un grup de Facebook pentru cei care vor să ajute - Alaturi de Sasha Bogdan.

La numai 2 anișori, Sasha a fost diagnosticat cu cancer, având o tumoare canceroasa neuroblastom retroperitoneala stânga, de diferite dimensiuni, localizat într-un loc destul de greu de accesat (pe vasele de sânge). Grup hidrologic nefavorabil. Sasha momentan se afla in Cluj-Napoca,dar singurele șanse de tratament se regăsesc in afara țării. Costurile implicate sunt enorme – 500.000 euro, iar pentru familia noastră și pentru părinții lui Sasha sunt aproape imposibile de a le acoperi. Cu implicarea oamenilor care vor sa ajute cu minimul care dispun, speram din tot sufletul nostru sa strângem aceasta suma”, se arată pe grupul dedicat salvării micuțului.

Un copilaș bolnav de cancer din Cluj are nevoie de ajutor! Unde și cum se poate DONA

 

Comenteaza