Un tânăr din Cluj, internat la ATI, are nevoie urgent de sânge. A căzut de la etajul trei al unui bloc

Un tânăr din Cluj, internat la ATI, are nevoie urgent de sânge. A căzut de la etajul trei al unui bloc

Tânărul care a căzut, în urmă cu o săptămână, de la etajul trei al unui bloc de locuințe din Dej, are nevoie urgent de sânge. Este internat la Terapie Intensivă.  

În urmă cu o săptămână, tânărul de 22 de ani ar fi căzut de la înălțime în municipiul Dej. Incidentul s-a petrecut în data de 14 iunie, iar poliția a fost anunțată în jurul orei 19:15, potrivit polițiștilor.

În prezent, bărbatul se află internat pe secția ATI la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj-Napoca și are nevoie urgent de transfuzie de sânge.

“Un tânăr de 22 de ani din Dej are nevoie de sânge. În urma unui incident suferit săptămâna trecută, acesta a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, pe secția de Terapie Intensivă. Se poate dona orice grupă de sânge la Centrul Regional de Transfuzie Cluj-Napoca, str. Nicolae Bălcescu nr. 18, între orele 7:30 – 13:30. De asemenea, se poate dona și la alte centre de transfuzie din țară. Trebuie precizat că donarea se face pentru Câmpean Gângă-Cătălin”, potrivit paginii de Facebook Dejulmeu.ro.

Comenteaza