Unde pot viziona românii din străinătate filmul „Mirciulică” al vedetei de la Cluj. Cât costă alternativa Netflix?

Unde pot viziona românii din străinătate filmul „Mirciulică” al vedetei de la Cluj. Cât costă alternativa Netflix?
| Foto: Captură video Instagram - mirceabravo

Celebrul vlogger de la Cluj, Mircea Bravo, anunță unde pot umări persoanele care nu se află pe teritoriul României, filmul Mirciulică. 

Mirciulică este primul film de comedie produs de Bravo Films, marcând debutul lui Mircea Bravo în lumea cinematografiei. Urmărit de peste 3 milioane de oameni, Mircea și partenerul lui, Cristian Ilișuan, au decis că după succesul fulminant din online, este momentul să treacă la următorul nivel – filmul de lungmetraj.

Filmul „Mirciulică”, cu Mircea Bravo (Popa - nume real - n. red.), poate deja să fie vizionat din 1 februarie pe Netflix, însă acesta nu este disponibil pe celebra platformă și pentru românii din diaspora, deoarece trebuie să figurezi cu un IP (Internet Protocol) de România.

Mirciulică la 3 dolari pentru românii din străinătate

Mircea Bravo a postat într-o poveste pe contul său de Instagram un clip în care explică unde pot viziona românii din străinătate filmul. Alternativa se numește Vimeo, tot o platformă de streaming, iar filmul „Mirciulică” poate fi închiriat de acoolo pentru 2.99 dolari. Filmul este disponibil pe site deja din 3 februarie 2023, iar azi, Mircea Popa a făcut anunțul pentru cei care nu știau alternativa.

„Știu că foarte mulți dintre voi sunteți din diaspora, ne urmăriți și încă nu ați reușit să vedeți filmul Mirciulică. Pentru voi avem o soluție. Vă lăsăm aici un link (în povestea de pe instagram - n. red.), care vă duce pre site-ul Vimeo, unde puteți vedea integral filmul Mirciulică. Să știți că noi suntem onorați că ne urmăriți, și mai mult, că sunteți curioși să ne vedeți filmul. Vă mulțumim foarte mult și sperăm să vă placă”, a spus Mircea Bravo într-o poveste postată pe contul său de Instagram.

Conform site-ului Vimeo, filmul este în format HD, cel mai probabil Full HD, în timp ce pe Netflix, cu un monitor/televizor compatibil, filmul Mirciulică este disponibil în format 4K Ultra HD.

Comenteaza