Șofer vitezoman, oprit pe Calea Turzii. S-a ales cu amendă și cu permisul suspendat/ Ce viteză avea

Șofer vitezoman, oprit pe Calea Turzii. S-a ales cu amendă și cu permisul suspendat/ Ce viteză avea

Un șofer a rămas fără permis pentru 90 de zile și a primit și o amendă, după ce a fost depistat de polițiști conducând cu peste 100 km/h pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

Miercuri, în jurul orei 18.50, polțiștii au depistat un conducător auto în timp ce se deplasa pe strada Calea Turzii din municipiu, cu o viteză de 104 km/h.

Potrivit reprezentanțior IPJ Cluj, acesta a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 1.305 lei, ca măsură complementară fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier și ai secțiilor de poliție urbană și rurală din municipiul Cluj-Napoca au desfășurat miercuri, în intervalul orar 17.00 – 19.00, o acțiune pe raza de competență.

În decursul celor două ore, au fost legitimate 112 persoane și verificate 105 autovehicule. Au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu OUG 195/2002R, în valoare de 16.415 lei. Dintre acestea, 20 au reprezentat abateri aduse regimului legal de viteză.

 

Comenteaza