Șoferii din Cluj, au ajuns la capătul răbdării: "500 m în 35 min pe str. Fabricii"

Șoferii din Cluj, au ajuns la capătul răbdării: "500 m în 35 min pe str. Fabricii"
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Stăzile din Cluj-Napoca sunt tot mai pline de mașini, iar dacă te încumeți să circuli în orele de vârf înseamnă că ai nervii tari și muuult timp la dispoziție.

Șoferii din Cluj-Napoca sunt sătui de traficul din oraș, transformat în coloane de mașini întinse pe kilometri, în special în orele de vârf și răbufnesc pe rețelele de socializare.

"500 m în 35 min pe str. Fabricii", a scris un șofer joi după-amiază. Imediat au apărut reacțiile și s-au format două tabere - "orașul de 5 stele este noul Pantelimon"/ "Din Baciu până pe buftea 47 de minute!!" / "Asa e aproape zilnic de pe la 16 până la 18. Din iris până în gheorgheni fac mai bine de o oră în fiecare dupămasă" / "Și sunt încă mulți care lucrează de acasă" / "I love Cluj!"...

Sau - "Nu vă plângeți.....Mai lăsați mașinile acasă.....In fiecare mașină este o singură persoană.....In octombrie va fi și mai rău....Mai folosiți și transport in comun..." / "Traficul sunteti voi" / "Asa si? Cine produce traficul?" / "Fac zilnic ruta Florești-Cluj și nu m am plâns niciodată , asta care va plângeți ..AFARA cu voi din Cluj , sau care tot zic de oraș de 5 stele  ..atâta prostie nu credeam vreodată ca exista !! Mergeți in Oradea Arad Timișoara ..orice alt oraș dar plecați din Cluj"

 

Comenteaza