Sportiv clujean, în gala internaţională de kickbox de la Constanţa

Sportiv clujean, în gala internaţională de kickbox de la Constanţa
Un sportiv clujean va lupta în gala de kickbox Superkombat World Grand Prix, care va avea loc în acest sfârşit de săptămână la Constanţa.

Dorin Stan, sportiv legitimat al Centrului de Arte Marţiale Tengu din Cluj-Napoca, va lupta sâmbătă, 2 august, în gala internaţională de kickbox Superkombat World Grand Prix, eveniment ce va fi ţinut la Sala Sporturilor din Constanţa.

Meciul de sâmbătă reprezintă pentru spoprtivul clujean debutul în Superkombat Fighting Championship, organizaţie care, la momentul de faţă, este considerată drept una dintre cele mai importante promotoare ale kickboxului, la nivel mondial.

Participarea lui Dorin Stan la gala internaţională de la Constanţa este precedată de rezultatele  excelente ale sportivului din ultimele două sezoane competiţionale, el  rămânând neînvins în România, după 18 meciuri.

În vârstă de 26 de ani, cu o greutate de 82 de kg şi o înălţime de 180 cm, Dorin Stan este un luptător de kickbox/muay thai. În palmaresul său sunt incluse nouă meciuri (opt victorii, două knock-out-uri şi o înfrângere) şi un meci disputat în Olanda.

Comenteaza