Premieră în alb-negru. Documentar cu și despre fanii Universității Cluj

Premieră în alb-negru. Documentar cu și despre fanii Universității Cluj
Episodul pilot al unui documentar dedicat suporterilor "Șepcilor roșii" va putea fi urmărit, sâmbătă, în sala de conferințe a Cluj Arena.

"Prin ochii noștri", primul film documentar despre suporterii unei echipe de fotbal din România, va rula de la ora 19:00, respectiv de la ora 21:00. Intrarea va fi liberă.

Fanii de toate vârstele vor putea retrăi diverse episoade emoționante. Omagiul adus fostelor glorii ale Universității, pe 1 noiembrie 2008, atunci când stadionul "Ion Moina" a fost umplut de lumânări aprinse, "Marșul pentru o idee", din 2009, când 5.000 de suporteri au ieșit în stradă pentru a sensibiliza autoritățile sau deplasările galeriei la Alba Iulia, sunt doar câteva dintre ele.

"Nu s-a mai făcut niciodată așa ceva în România. Cei mai frumoși ani ai suporterilor au devenit, prin mâna unor băieți talentați și nebuni după "U", subiect de film documentar. Sâmbătă îi vom prezenta primele cadre, un așa-zis episod pilot dintr-un proiect care va umple inimile de bucurie pentru că mulți se vor regăsi în acest film.

Este istoria suporterilor lui "U" filmată, însă, nu într-o ordine cronologică, ci prin prisma evenimentelor la care ați luat parte sau pe care chiar le-ați generat.

"Prin ochii noștri" este un proiect la finalul căruia o să puteți avea o privire de ansamblu asupra a tot ceea ce au însemnat suporterii lui "U" în ultimii 20 de ani. Cântece, deplasări, acțiuni, coregrafii, toate vor face parte din axul central al documentarului", scrie site-ul numaiu.ro.

Monedă aniversară

E luna cadourilor, așadar surprizele continuă pentru suporterii Universității. Începând de vineri, la magazinul oficial din Iulius Mall, fanii vor găsi moneda aniversară "U"-95, în ediție limitată. Prețul acesteia este unul simbolic, 95 de lei, iar pachetul este însoțit de un certificat de autenticitate.

 

Comenteaza