Ogăraru, declarație surprinzătoare la revenirea Universității în țară

Ogăraru, declarație surprinzătoare la revenirea Universității în țară
“U” Cluj s-a întors acasă după aproape trei săptămâni de pregătire în Antalya, unde a bifat trei victorii, două înfrângeri și două remize.

La finalul campionatului vor retrograda șase echipe, însă acest aspect nu-l sperie pe George Ogăraru. "Șepcile roșii" au încheiat turul pe locul 11, dar sunt la egalitate de puncte, 18, cu primul loc retrogradabil, ocupat de Gaz Metan Mediaș.

"Am putut să vedem toți jucătorii, au avut aproape toți același număr de minute, deci, am încercat să-i aducem pe toți la un potențial cât mai ridicat pentru competiție. Pentru mine, nu e o problemă evitarea retrogradării. Noi avem alte obiective", a surprins antrenorul Universității, la microfonul Digisport.

De altfel, acesta evitat să comenteze situația rivalei CFR, ajunsă și ea în insolvență.

"Situația celor de la CFR chiar nu vreau să o discut. Însă, ca fost jucător, sunt nemulțumit de ceea ce li se întâmplă fotbaliștilor la nivel de datorii", a adăugat Ogăraru.

"Suntem mai puternici și așteptăm cu încredere returul. Înțeleg că așa este în România, unele echipe intră în insolvență, însă nu mă deranjează. Trebuie să ne facem treaba și să ne îndeplinim obiectivele", a completat olandezul Danzell Gravenberch.

În prima etapă a returului, clujenii vor primi vizita formației ASA Târgu-Mureș.

 

Comenteaza