Clujul va găzdui în vară un Campionat European

Clujul va găzdui în vară un Campionat European
Municipiul Cluj-Napoca va fi gazda Campionatului European de Juniori la Orientare (European Youth Orienteering Championship - EYOC 2015), desfăşurat în perioada 25-28 iunie.

"Comisiile de specialitate ale Federatiei Internaţionale de Orientare (IOF) au acordat orientariştilor clujeni sarcina organizării acestui eveniment sportiv important ca o apreciere a contribuţiei lor la dezvoltarea în România a sportului de orientare, prin realizarea de hărţi şi concursuri foarte bune şi prin rezultate remarcabile pe plan naţional şi internaţional", susţin membrii Federaţiei Române de Orientare (FRO).

La concurs vor participa peste 400 de tineri sportivi cu vârsta între 15 şi 18 ani din 34 ţări europene. Ei se vor lupta să-şi adjudece titlul de campion european de juniori la orientare în probele de lungă distanţă, ştafetă şi sprint.

EYOC 2015 se organizează de FRO, alături de Clubul Sportiv TranSilva Cluj, Asociaţia Judeţeană de Orientare Cluj şi cluburile sportive din judeţ, sub egida programului Cluj, Capitala Europeană a Tineretului.

Etichete
Comenteaza