"U" Alexandrion, parteneriat pentru 2021

"U" Alexandrion susţine candidatura oraşului la titlul de Capitală Culturală Europeană. Echipa de handbal feminin a încheiat un parteneriat cu Asociaţia Cluj-Napoca 2021.

"Suntem prima echipă care a decis să susțină în mod oficial Cluj-Napoca 2021 - Capitală Europeană a Culturii! De ce? Pentru că sportul face parte din tradiția și cultura orașului nostru. Haide Cluj!", au scris cei de la "U" Alexandrion pe pagina oficială de Facebook.

Fetele vor juca, începând cu următorul meci, cu logo-ul asociaţiei şi cu sloganul "Servus Cluj-Napoca 2021" pe tricouri.

"U" Alexandrion joacă sâmbătă, de la ora 18:00, în deplasare la SCM Craiova, în etapa a XIX-a a Ligii Naționale. Clujencele merg în Bănie cu un moral bun, după victoria (35-25), obținutăîn runda precedentăîn fața celor de la HC Alba Sebeș. Echipa pregătită de Carmen Amariei se află pe locul 10, cu 19 puncte și un bilanț de șase victorii, o remiză și unsprezece înfrângeri.

„Este un meci important pentru noi, cred că suntem cu un moral destul de ridicat. Important este să facem un joc foarte bun și să încercăm să aducem cât mai multe puncte în favoarea noastră. Noi vizăm foarte mult meciul cu Rapidul de peste două săptămâni, care va fi un meci foarte disputat", a declarat antrenorul clujencelor, Carmen Amariei.

Comenteaza