AS Roma şi Gică Hagi s-au luptat pentru un junior de la "U". Cine a câştigat

AS Roma şi Gică Hagi s-au luptat pentru un junior de la
Unul dintre juniorii Universităţii Cluj a atras atenţia marilor cluburi. AS Roma şi Viitorul lui Gheorghe Hagi l-au vrut pe talentatul mijlocaş.

Juniorul Alexandru Pop, care a făcut primii paşi în fotbal la "U" Cluj, a semnat un contract cu Academia Hagi, anunţă Liga 2. Tânărul de 16 ani, care joacă pe postul de mijlocaş ofensiv, a dat probe şi la AS Roma, în urmă cu două săptămâni.

Până la urmă, jucătorul a ales să meargă la malul Mării Negre. "A făcut o alegere foarte bună, a ajuns la un club profesionist, unde se poate dezvolta, atât fotbalistic cât şi ca persoană. Doar Viitorul are o academie care se ridică la standarde europene.

În un an îl văd jucând în Liga I. Are un fizic foarte bun, o tehnică excelentă, viziune şi este un băiat de caracter, lucru pe care îl consider foarte important", a declarat Cristian Hossu, agentul tânărului jucător, pentru Liga 2.

Pop s-a născut în Argentina şi are dublă cetăţenie, româno-argentiniană. Trăieşte în România de la vârsta de 3 ani şi este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai generaţiei sale.

Comenteaza