ROMÂNIA - MUNTENEGRU. "Tricolorii" au aterizat la Cluj

ROMÂNIA - MUNTENEGRU.
Din lotul convocat de Daum lipsesc Ciprian Tătărușanu, Alin Toșca și Vlad Chiricheș.

Echipa națională de fotbal a României a aterizat, sâmbătă, 3 septembrie, la ora 12:00, pe Aeroportul Internațional Cluj. Pentru protejarea terenului de pe Cluj Arena, Federația Română de Fotbal (FRF) a decis mutarea antrenamentelor celor două formații pe stadionul din Gruia.

Astfel, la ora 17:20, selecționerul României, Christoph Daum (62 ani) va susține conferința de presă premergătoare întâlnirii cu Muntenegru, de duminică seara. 40 minute mai târziu, "tricolorii" vor avea prima ședință de pregătire odată cu sosirea în Cluj-Napoca.

De partea cealaltă, antrenorul naționalei Muntenegrului, Ljubiša Tumbaković (64 ani), va ține o conferință de presă la ora 18:45. La 19:15, viitoarea adversară a României are programat primul antrenament.

Din lotul "tricolorilor" lipsesc Ciprian Tătărușanu, Alin Toșca și Vlad Chiricheș. Ultimul dintre ei a părăsit cantonamentul echipei naționale în această dimineața, informează FRF, pe site-ul oficial.

Partida României cu Muntenegru se va disputa, duminică, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena. Meciul de debut al selecționatei lui Daum din preliminariile Campionatului Mondial din 2018 poate fi urmărit în direct pe TVR.

Comenteaza