"U" Cluj încheie cu o victorie turul Superligii. 24-10 cu Olimpia Bucureşti

Este al doilea success înregistrat de "studenţi" în actuala stagiune. Alături de rugbyştii clujeni au fost şi colegii de la fotbal.
">

"U" Prodvinalco Cluj s-a impus, sâmbătă, în faţa celor de la Olimpia Bucureşti, cu scorul de 24-10, în cea de-a şaptea etapă a Superligii de Rugby. Întâlnirea s-a disputat în Parcul Sportiv "Iuliu Haţieganu".

Prima repriză s-a încheiat la o diferenţă clară, 12-3 pentru "Şepcile roşii". La începutul actului secund, scorul a devenit mai echilibrat, 15-10. Pe final, însă, "U" s-a desprins pe tabelă, câştigând partida cu 24-10.

Cei mai proeminenţi jucători ai lui Bogdan Cantor au fost Alexandru Manu şi Ovidiu Melniciuc. Ambii au înscris câte un eseu în prima repriză. Melniciuc a mai avut, de asemenea, trei dropgoluri şi o lovitură de pedeapsă transformată în cea de-a doua parte. Pentru bucureşteni, cel mai important rugbyst a fost Daniel Faasen, cu o lovitură de penalitate transformată.

În urma acestui rezultat, "alb-negrii" încheie turul campionatului pe locul 6, cu 8 puncte. De partea cealaltă, Olimpia Bucureşti rămâne pe ultimul loc, cu doar 4 puncte. Prima poziţie este ocupată de Steaua, cu 24 puncte.

Pentru echipa cujeană, este al doilea succes din actuala stagiune. Primul a fost înregistrat cu Dinamo, scor 25-20, în etapa a treia.

Din tribune, echipa de rugby a Universităţii Cluj a fost susţinută şi de colegii de la fotbal. Aceştia din urmă vor debuta, astăzi, în noua stagiune din liga a IV-a, contra celor de la FC Unirea Tritenii de Jos. Partida se joacă de la ora 17:00, pe Cluj Arena.

La meciul din Parcul Sportiv "Iuliu Haţieganu" au asistat aproximativ 200 spectatori.

 

Comenteaza