”Puștiul” care visează să joace lângă idolii săi. Are doar 14 ani și a participat la un trial organizat de ”U”

”Puștiul” care visează să joace lângă idolii săi. Are doar 14 ani și a participat la un trial organizat de ”U”
Deși are doar 14 ani, Alexandru Câmpean și-a fixat obiective extrem de ambițioase pentru viitor. Alături de tatăl său, tânărul fotbalist a participat la un trial organizat de ”U” Cluj și se visează în tricoul ”Șepcilor roșii”.

Alexandru Câmpean a fost remarcat de către antrenorul echipei de fotbal UBB, Septimiu Ormenișan, în timpul unei inspecții de gradul 1 ținute la Școala Sălciua, din județul Alba. Alături de Ormenișan s-a aflat și profesorul universitar Alexandru Mureșan, cadru didactic FEFS și directorul Academiei Olimpice Romane Cluj ( AOR CLUJ). La invitația lor, tânărul fundaș a participat recent la un trial organizat de Universitatea Cluj, unde au participat 50 fotbaliști. La acțiunea de selecție s-au adunat jucători născuți în 2000 (U17), 2001 (U16) și 2002 (U15), din județele învecinate Clujului, dar și din Câmpia Turzii sau Gherla. Câmpean a fost unul dintre cei mai tineri, el având doar 14 ani.

Sub ochii staff-ului tehnic format din Ioan Ovidiu Sabău (manager sportiv "U" Cluj), Mircea Cojocaru (șef la centrul de copii și juniori al clubului), Marius Popescu (antrenor principal), Zsolt Szilagyi (antrenor secund), Călin Sălăgean (antrenor la centrul de copii și juniori) și Septimiu Ormenișan (antrenor la UBB), Câmpean a încercat să impresioneze, sperând că într-o bună zi i se va ivi șansa de a evolua în culorile "alb și negru". Cea mai mare bucurie cu care a rămas după trial a fost o poză cu însuși Ioan Ovidiu Sabău, unul dintre componenții de seamă ai "Generației de Aur".

A început fotbalul la 7 ani. E fan Messi

"Am început fotbalul la 7 ani, obișnuiam să mă joc cu prietenii. În prima fază mă jucam doar eu, dând doar șuturi la poartă. Aici am ajuns datorită domnului Ormenișan, care a venit la noi la ora de sport, și m-a invitat să iau parte la trialul organizat de "U" Cluj. Aș fi bucuros dacă voi fi selecționat de Universitatea Cluj. Ar însemna foarte mult pentru mine să fiu aici în 2019, când clubul va reveni în Liga 1. Jucătorul meu favorit este Messi", ne-a spus tânărul jucător.

"Urăm succes lui "U" în drumul spre Divizia A"

Mihai Câmpean, tatăl tânărului fundaș, face tot ce îi stă în putință pentru a-l sprijini pe Alexandru și afirmă că fiul său îmbină fotbalul și școala cu brio.

"Activitatea băiatului meu e frumoasă. Îmbină fotbalul și învățătura cu brio, și mi-a făcut plăcere să participăm la această selecție. Sperăm să fie selectat. Eu voi face tot posibilul ca să-l susțin. Dacă nu, îi felicit pe cei care vor fi selecționați. Vom participa și la alte acțiuni dacă se vor ține. Urăm succes lui "U" Cluj și sper să revină în Divizia A".

"Este un jucător cu potențial"

Antrenorul echipei de fotbal UBB, Septimiu Ormenișan, vede un mare potențial în Alexandru Câmpean și este impresionat de dorința atât de mare a acestuia de a juca la Universitatea Cluj.

"Am adus acest copil de la Sălciua, când am fost la o inspecție de gradul 1. Este născut în 2003, dar este un jucător cu potențial, care poate să ajute clubul Universitatea. Joacă pe postul de fundaș stânga, dar și mijlocaș stânga. Ceea ce m-a impresionat foarte mult a fost faptul că acest copil a venit de la Sălciua împreună cu tatăl lui, a sosit de dimineață, să facă poze, și vrea să rămână aici. Este un lucru îmbucurător și eu, ca și antrenor la Universitatea Cluj, sunt mândru de acest lucru. Este un jucător cu potențial, dar depinde foarte mult și de bățul dirijorului, adică de mâna antrenorului", a spus Ormenișan.

Comenteaza