Veste bună pentru ”U”. Ce brand mai vine lângă echipă FOTO

Veste bună pentru ”U”. Ce brand mai vine lângă echipă FOTO
Universitatea Cluj a atras încă un brand important lângă echipă. Parteneriatul va începe din acest sezon.

"Șepcile roșii" au încheiat un acord cu Clinica Physio Medica, care va fi partenerul medical al clubului începând cu acest sezon. " Ne bucură faptul că avem posibilitatea să susținem sportul clujean. Haide U!", a anunțat noul partener al "studenților" într-o postare de pe Facebook.

"U" Cluj a mai atras și alți sponsori importanți în ultimul timp, printre care IRUM Reghin, Alexandrion Grup și Banca Transilvania. Irum Reghin va apărea, de altfel, pe tricoul echipei în sezonul 2017-18.

Sezonul trecut, Universitatea a câștigat detașat Liga a IV-a clujeană, cu 27 victorii și un singur egal. La barajul pentru promovarea în Liga a III-a, "alb-negrii" au trecut cu 14-0 la general de Lăpușul Târgu Lăpuș (Maramureș). Echipa lui Marius Popescu a cucerit, de asemenea, Cupa României pe județ, după o finală cu Gloria Cătina (7-0).

Primul meci oficial al "Șepcilor roșii" din noua stagiune este programat pe 9 august, în Cupa României (faza națională), contra Unirii Dej, iar în 26 august se va desfășura prima rundă din Liga a III-a.

Comenteaza