Sănătatea – FCSB: Peste 10.000 de spectatori sunt așteptați pe Cluj Arena

Sănătatea – FCSB: Peste 10.000 de spectatori sunt așteptați pe Cluj Arena
Finanțatorul Sănătății Cluj, Aurelian Ghișa, se așteaptă la o asistență ridicată la meciul cu FCSB, din 16-imile Cupei României. Partida este programată miercuri, de la ora 20:30, pe Cluj Arena.

"Virușii verzi" își doresc o revanșă în fața steliștilor după eliminarea din 16-imi, în 2011. FCSB se impunea atunci cu 4-0, într-o partidă disputată la Buzău. Vicecampioana României este în mare formă după ultimele două jocuri.

Trupa lui Nicolae Dică a bătut-o pe Hapoel Beer Sheva (2-1) în Europa League, iar apoi a zdrobit-o pe ACS Poli Timișoara (7-0). "Roș-albaștrii" au maximum de puncte după trei meciuri în grupele Europa League, iar în campionat ocupă locul 2, cu 32 puncte.

Sănătatea a înregistrat o victorie și un eșec în ultimele două jocuri. A trecut de Viitorul Ghimbav (2-0), iar apoi a pierdut în fața liderului din Liga a III-a, Performanța Ighiu (1-2). Formația patronată de Aurelian Ghișa ocupă locul 9 în Seria a V-a, având 11 puncte.

"După rezultatele din ultimele două meciuri, elanul ni s-a mai stins. Ne îngrijorează (că FCSB a dat 7 goluri în ultimul meci - n. red.). Noi nu am luat niciodată mai multe de patru de la ei, cum s-a întâmplat în 2011. Ne-am dori o revanșă, însă nu e ușor. Dar cred că băieții vor avea o atitudine pozitivă și vom încerca, cu echipa pe care o avem, să facem față acestei formații care e într-o formă maximă. Nu ne-am dorit un adversar mai slab, întotdeauna am vrut să picăm cu echipe bine cotate. Ar fi extraordinar să eliminăm pe FCSB", a declarat Ghișa, în direct la Realitatea FM Cluj.

"Virușii verzi" se așteaptă la o asistență ridicată pe Cluj Arena. Prețul unui bilet pornește de la 12 lei la Peluză, iar la Tribuna VIP costă 50 lei. Tichetele pot fi cumpărate atât de la casieria stadionului, cât și de pe Bilete.ro. Copiii până în 5 ani vor putea intra gratuit.

"După cum am apreciat, credem că o să fie peste 10.000 de spectatori. Am luat puțin pulsul și în orașele învecinate. Vor veni susținătorii Stelei în primul rând, iar fanii clujeni vor veni să vadă pentru prima dată Sănătatea într-un meci oficial pe Cluj Arena".

Cea mai mare performanță a Sănătății din Cupa României s-a produs în 2007, când s-a oprit în optimi. Ardelenii au eliminat-o în 16-imi pe UTA Arad (1-0), iar în faza următoare a cedat în fața lui Dinamo (0-4). Sănătatea - FCSB se joacă miercuri, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe Digisport 1 și Telekom Sport 1.

Comenteaza