CFR îl vrea pe Nemec, dar slovacul are alte planuri: ”Așa am înțeles”

CFR îl vrea pe Nemec, dar slovacul are alte planuri: ”Așa am înțeles”
CFR Cluj vrea să-l aducă pe Adam Nemec, de la Dinamo, în iarnă. Slovacul are, însă, alte planuri. Anunțul a fost făcut de președintele de onoare al FCSB, Helmuth Duckadam.

Atât CFR, cât și FCSB, s-au arătat interesate de serviciile internaționalului slovac. Președintele de onoare al steliștilor, Helmuth Duckadam, a aflat, însă, că Nemec vrea să plece din România.

"Nemec este un atacant foarte bun, care ne-a interesat. Din câte am înţeles, el ar vrea să plece în străinătate din cauza unor probleme de familie. Nu ştiu dacă mai e de actualitate interesul nostru", a declarat Duckadam, duminică, la ProX.

Vasile Miriuță a exclus, vineri, posibilitatea venirii lui Nemec în Gruia. "Nici vorbă. Sută la sută e doar un zvon. Sunt sigur. Nu știm ce va face în iarnă, nu știm ce își dorește, dar clubul i-a făcut o ofertă foarte bună (de prelungire a contractului - n. red.), a spus tehnicianul din Ștefan cel Mare, pentru ZIUA de CLUJ.

Adam Nemec (32 ani) a ajuns la Dinamo în toamna lui 2016. Sezonul trecut, atacantul slovac a marcat 11 goluri pentru "alb-roșii". În actuala stagiune, Nemec a marcat 2 goluri. Elevul lui Miriuță are 32 de selecții și 11 goluri în naționala țării sale. Este cotat la 1 milion de euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza