”U” termină anul în forță. A învins fără drept de apel Industria Galda

”U” termină anul în forță. A învins fără drept de apel Industria Galda
Final de an perfect pentru ”Șepcile roșii”. Elevii lui Adrian Falub au câștigat cu 3-0 pe terenul Industriei Galda de Jos, sâmbătă, în ultima etapă din turul Ligii a III-a.

"Studenții" au rezolvat meciul încă din prima repriză. Octavian Ursu a deschis scorul după doar patru minute de la începutul partidei. Rareș Takacs a punctat apoi pentru 2-0 (9). Dorin Goga, fotbalist care a fost de multe ori decisiv pentru "Șepcile roșii" în acest an, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor (23).

Scor final 3-0 și Universitatea termină prima parte a sezonului triumfător. La meciul de sâmbătă au lipsit Mihai Onicaș și Valentin Lemnaru. Cei doi jucători ai clujenilor s-au accidentat în primele 20 de minute ale meciului cu Dinamo, din optimile Cupei României. "U" fost învinsă atunci cu 1-3 la penalty-uri, după 1-1 în timpul regulamentar.

"Alb-negrii" conduc Seria a V-a din Liga a III-a, cu 35 puncte, și un bilanț de 11 victorii, 2 remize și un singur eșec. Următorul meci de campionat al elevilor lui Falub este programat anul viitor, în martie, pe terenul lui CFR 2.

Industria Galda de Jos - Universitatea Cluj 0-3 (0-3)

Au marcat: Ursu (4), Takacs (9), Goga (23)

"U" Cluj: Dinu - Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu - Giurgiu (C), Micaș (Telcean 66) - Hordouan (Hațiegan 80), Florescu, Ursu (Greu 73) - Goga. Antrenor: Adrian Falub

Stadion: Comuna Galda de Jos, județul Alba

Comenteaza