10 din 10 pentru U-BT. Clujenii au câștigat fără emoții duelul cu BCMU Argeș Pitești

10 din 10 pentru U-BT. Clujenii au câștigat fără emoții duelul cu BCMU Argeș Pitești
| Foto: u-bt.ro

Echipa condusă de Mihai Silvășan s-a impus împotriva formației pregătite de selecționerul Tudor Costescu, scor 93-78, și a ajuns la 10 victorii consecutive în Liga Națională.

Primele secvențe ale jocului dintre clujeni și piteșteni au fost echilibrate. Cele două formații au mers cap la cap până la 12-12. U-BT a rupt echilibrul, a reușit să se distanțeze pe tabelă, iar după primele 10 minute conducea cu 27-14.

“Studenții” au început sfertul secund cu un parțial de 10-3, iar soarta partidei părea deja decisă. Elevii lui Mihai Silvășan au reușit să mențină o diferență formată din două cifre față de baschetbaliștii de la BCMU Argeș Pitești, iar la pauză tabela indica 56-29 în favoarea clujenilor.

La revenirea de la cabine, piteștenii au avut o răbufnire, însă nu au putut face fața ritmului impus de baschetbaliștii de la U-BT. “Studenții” și-au continuat marșul spre succes fără să fie incomodați de jocul elevilor lui Tudor Costescu. Înaintea ultimele 10 minute, scorul era 78-44 pentru echipa clujeană.

Cel de-al patrulea sfert a reprezentat o simplă formalitate pentru U-BT. Jucătorii lui Mihai Silvășan au redus din turație și au gestionat perfect ultimele secvențe de joc. În cele din urmă, “studenții” s-au impus cu 93-78 și au ajuns la 10 succese din tot atâtea partide în actualul sezon al Ligii Naționale.

Cei mai buni marcatori ai echipei clujene au fost Richard (19 puncte, 2 recuperări), Dixon (14 puncte, 2 pase decisive) și Guzman (14 puncte, 6 recuperări).

Comenteaza