10 goluri pentru "U", în primul amical al verii. Coman şi Ene au "bifat" câte un hat-trick

10 goluri pentru "U", în primul amical al verii. Coman şi Ene au "bifat" câte un hat-trick

FC Universitatea Cluj a învins miercuri, pe Cluj Arena, FC Avrig. "Studenţii" au marcat 10 goluri fără să primească vreunul, în primul meci de pregătire din intersezon.

Adrian Falub a preferat o formulă 4-3-3, cu nu mai puţin de 5 nume noi în primul 11: Dur-Bozoancă - Takacs, Abrudan, Kosnic, Taub - Florescu, Greu, Dumitrescu - Ursu, Coman, Hațiegan.

Performerul primei reprize a fost atacantul sosit de la CFR, Coman, care a reşit un hat-trick în doar 26 de minute (7, 25, 33). Hațiegan (45) a stabilit scorul pauzei, 4-0 pentru "U".

După reluare, Adrian Falub a rulat toţi jucătorii de pe bancă, în teren intrând Dinu, Albuț, Căpușă, Cordoș, Kofi, Micaș, Dobrovoski, Hordouan şi Ene.

Noul fundaş al "Şepcilor roşii", fostul internaţional croat U21 Jevrem Kosnic şi-a trecut de două ori numele pe lista marcatorilor (54, 56), urmat de Ene, care l-a înlocuit pe Coman şi a perforat de trei ori poarta adversă (67, 69, 80) în primul amical al sezonului. Micaş a înscris şi el (75), astfel că s-a terminat 10-0 pentru "U".

Adrian Falub, antrenor “U” Cluj: “A fost un prim meci de pregătire, important e că nu avem accidentați și că am câștigat. Scorul nu e relevant, am întâlnit o echipă care a parcurs un drum lung, iar pe noi ne-a interesat să aplicăm în teren ceea ce am exersat la antrenamente. E devreme să tragem concluzii despre achizițiile de până acum. Am adus câțiva jucători buni, tocmai pentru a crea dubluri pe posturi, mai rămâne ca ei să se integreze, să dea randament și să ne ajute în campionat. Din punctul meu de vedere suntem bine acoperiți pe toate pozițiile, dar încercăm să mai transferăm încă doi fotbaliști”.

Marius Coman, atacant: “A fost un test bun, ne bucurăm că am evitat accidentările, pentru că asta ne-am propus de la început. Sper să o țin tot așa și în timpul sezonului, să marchez de la meci la meci. Integrarea mea la “U” nu a fost și nici nu va fi o problemă, mă simt foarte bine aici. Nu vom avea o misiune ușoară în Liga a II-a, dar ne dorim cu toții să ne îndeplinim obiectivul”

Pentru "studenţi" urmează un nou amical, sâmbătă, la ora 18:00, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, împotriva divizionarei secunde Luceafărul Oradea.

Comenteaza