15.000 de suporteri la meciul CFR Cluj - Sevilla. Ce spun Petrescu și Lopetegui

15.000 de suporteri la meciul CFR Cluj - Sevilla. Ce spun Petrescu și Lopetegui

Gruparea CFR Cluj a anunţat că toate biletele pentru meciul cu Sevilla FC s-au epuizat, iar campioana României va fi susţinută de peste 15.000 de suporteri.

Julen Lopetegui, despre meciul cu CFR Cluj: Ne aşteptăm ca rezultatul de mâine să ne fie favorabil

Antrenorul echipei FC Sevilla, Julen Lopetegui, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un rezultat favorabil formaţiei lui, în partida cu CFR Cluj, din Liga Europa.

"Întâlnim o echipă bună, dar ne aşteptăm ca rezultatul de mâine să ne fie favorabil. Ne pasă de starea terenului, dar ştim să ne adaptăm şi nu vom schimba echipa în funcţia de starea gazonului. Nu-l cunosc personal pe Dan Petrescu. Ştiu că are o echipă competitivă, cu jucători buni, şi ştiu că pregăteşte foarte bine atât defensiva, cât şi ofensiva. Încercăm să tratăm meciul cu toată seriozitatea posibilă. CFR e o echipă bună, am venit pregătiţi şi intenţia noastră e să ne impunem. E un meci de Europa League şi vom face totul pentru a câştiga. Nu pot să pun un diagnostic complet despre forma echipei mele. Noi muncim, e foarte important să ne concentrăm pe implicarea fiecărui jucător. Cu multă muncă şi încredere, vom reuşi să ne redresăm”, a declarat Julen Lopetegui, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu, înaintea meciului cu Sevilla: “Sper să dăm un șut pe poartă și să înscriem de două ori”

 “S-a  întâmplat o dată minunea când eram la Urziceni, sper să reușim încă una. Atunci aveau jucători foarte buni, dar cu muncă și puțin noroc am reușit să câștigăm. Favorită este clar Sevilla, eu știu toți jucătorii lor, dar nu sunt îndeajuns pentru un rezultat pozitiv.

E important să fim foarte organizați și să avem și noroc. Pe noi norocul ne-a cam lăsat în campionat, dar sper ca la meciul ăsta să dăm un șut pe poartă și să înscriem de două ori. Au șapte-opt jucători de atac fantastici, în afară de Suso îi au pe Ocampos, De Jong, En-Neysri sau Nolito. Pericolul vine de peste tot.

Cel mai important e să mergem la Sevilla cu o șansă, după meciul tur. Ei sunt puternici acasă, cu toate că ei sunt pe locul doi în campionat la punctele obținute în deplasare. Tot timpul studiez atent adversarii. Cu cât am văzut mai mult Sevilla, cu atât mi-am dat seama ce fel de jucători au. În ultimele meciuri nu le-a prea ieșit nimic. Au un lot mai bun decât Celtic, dar în apropiere de cel de la Lazio.

E clar că 0-0 ar fi un rezultat foarte bun pentru noi pentru că ne descurcăm bine în deplasare. Nu vom juca la 0-0 pentru că nu  vom avea nicio șansă. Vom încerca să jucăm ca și până acum în Europa, agresiv, să punem presiune pe adversari. Ei sunt între primii trei favoriți la câștigarea Europa League. Avem nevoie de un portar în formă maximă și ca atacanții să dea gol”, a declarat antrenorul campioanei.

Antrenorul formației din Gruia e convins că cvintupla câștigătoare a Europa League pornește ca favorite, însă se bazează pe o doză însemnată de noroc în jocul de joi.

Partida CFR Cluj – Sevilla, din turul 16-imilor Ligii Europa, are loc joi, de la ora 19.55, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Returul va avea loc peste o săptămână, în Spania.

Comenteaza