17.000 de bilete vândute până acum la AS Roma-CFR

17.000 de bilete vândute până acum la AS Roma-CFR
Un număr de aproximativ 17.000 de bilete au fost vândute până la această oră pentru partida dintre AS Roma şi CFR Cluj, din Liga Campionilor, care se va disputa în această seară de la ora 21.45 p stadionul "Olimpico" (foto), conform presei italiene.
„Nu e o cifră mare, dar să nu uităm că Roma joacă marţi seară împotriva unei echipe române, nu cu Manchester United, lucruri care contează pentru un suporter obişnuit”, precizează cotidianul italian Il Romanista, citat de agenţia de ştiri Mediafax.

Cotidianul notează că la ora meciului numărul spectatorilor ar putea fi de 35.000.

Capacitatea stadionului „Olimpico” este de peste 72.000 de locuri pe scaune.

Potrivit Mediafax, publicaţiile italiene Gazetta delo Sport dar şi il Tempo specifică faptul că AS Roma are nevoie de un rezultrat pozitiv în meciul din această seară, în contextul înfrângerii din primul meci din grupă, disputat cu Bayern Munchen.

Presa italiană avansează pentru AS Roma, conform agenţiei de ştiri, următoarea formulă de început: Lobonţ - Cicinho, Burdisso, Mexes, Riise - De Rossi, Brighi, Menez, Perrotta - Vucinici, Totti.

Meciul AS Roma-CFR Cluj se va disputa astăzi de la ora 21.45, pe stadionul „Olimpico” din capitala Italiei, în cadrul grupei E din Liga Campionilor.

Comenteaza