Top 3 pe lista de dedicaţii a lui Dan Petrescu, după calificarea CFR-ului în primăvara europeană

Top 3 pe lista de dedicaţii a lui Dan Petrescu, după calificarea CFR-ului în primăvara europeană
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/photos

CFR Cluj i-a învins în seara de joi, 3 noiembrie, pe kosovarii de la Ballkani, scor 1-0, a încheiat grupa G pe locul secund și s-a calificat în play-off-ul Conference League. Dan Petrescu a anunţat cui i-a dedicat victoria. 

Dan Petrescu a adus în conturile din CFR-ului milioane de euro după calificarea în primăvara europeană, iar "Bursucul" a fost extrem de fericit la finalul meciului cu Ballkani.

Antrenorul campioanei a zâmbit larg, ipostază foarte de rară pentru acesta. El chiar și-a îmbrățișat jucătorii şi la conferința de presă de după meci a mărturisit cui i-a fost dedicată calificarea în play-off-ul Conference League.

”În primul rând vreau să dedic această victorie mamei mele. E ziua ei azi. E cea mai fericită femeie din lume la ora asta. Nu ştiţi cât mă apreciază şi cât mă urmăreşte. Nu are rost să spun vârsta pe care o are, peste 80… şi ceva. De ziua ei mă gândeam că nu am cum să am aşa ghinion, când am văzut două penalty-uri”, a spus Petrescu, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu nu l-a uitat însă nici pe prietenul său ”Pisică”, trecut în neființă luna trecută. Este vorba despre Ilie Florian, cel care a fost cel mai bun prieten al lui Petrescu. Totodată şi Cristi Balaj a urcat pe podiumul dedicaţiilor, cu precizarea că victoria cu Ballkani este cadoul de nuntă, la care Dan Petrescu nu va participa. 

”După aceea, m-am gândit puţin şi la Pisică, prietenul meu, şi-ar fi dorit să fie aici. Vă daţi seama ce victorie era pentru el. Şi nu în ultimul rând pentru Cristi Balaj, i-am făcut o nuntă fericită, 100%, cred că e cel mai fericit din lume. Are o singură problemă, eu nu merg la nuntă. Atât îi zic, ca să ştie. Aş fi vrut, dar nu. Mă duc la studiat adversari, ăsta sunt eu”, a mai spus Petrescu.

Antrenorul campioanei CFR Cluj își va afla luni adversara luni, de la ora 15:00, iar „dubla” din play-off-ul Conference League este programată pe 16 și 23 februarie 2023. 

Comenteaza