Video Foto 3 titluri de campioane naționale la majorete, câștigate de echipa Magic din Cluj-Napoca

Echipa de majorete Magic din Cluj-Napoca a participat la Campionatul Național de Majorete care s-a desfășurat miercuri, 1 iunie la Sala Sporturilor ”Horia Demian” și a câștigat 3 titluri de campioane naționale. 

La Cluj, bucuriile și medaliile în sport se țin lanț. CFR Cluj e campioana Ligii 1 la fotbal, Universitatea Cluj tocmai a promovat în Liga 1, fetele de la ”U” Olimpia Cluj au câștigat al 11-lea titlu consecutiv de campioane la fotbal, iar începând de ieri, Clujul se poate mândri cu mai multe titluri de campioane naționale la majorete, dintre care 3 au fost câștigete de echipa Magic.

”Vă anunțăm cu mândrie că astăzi am participat la Campionatul Național de Majorete care a avut loc la Cluj-Napoca. Am participat cu 3 echipe, toate s-au clasat pe locul 1 la categoria lor, obținând astfel 3 titluri de campioane naționale!!! ”, a anunțat pe pagina de Facebook echipa de Majorete Magic de la Școala Generală Liviu Rebreanu din Cluj-Napoca.

Clujencele au participat în competiție la 3 categorii: Majorete Show Dance/precadete, Majorete Show Dance/cadete și Majorete Tradiţionale cu Pom-Poni/junioare. La toate categoriile fetele din Cluj-Napoca au câștigat locul 1, astfel devenind campioane naţionale.

Din tribunele de la Sala Sporturilor fetele au avut parte de o susţinere puternică, de unde părinţii şi prietenii le-au făcut galerie şi le-au aplaudat de zor pe tinerele sportive.

Comenteaza