61 de fotbalişti la trialul organizat de "U" Cluj FOTO

61 de fotbalişti la trialul organizat de
Universitatea Cluj caută să îşi întregească lotul cu jucători din toată Transilvania. 18 fotbalişti, din cei 61 prezenţi, au atras atenţia staff-ului tehnic şi vor fi urmăriţi în continuare.

Pe arena CMC s-au adunat fotbalişti din Cluj, dar şi din alte judeţe din Transilvania. Sub ochii antrenorilor Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi au avut loc patru partide a câte 30 de minute fiecare.

Clubul i-a testat astfel pe toţi cei 61 de jucători care s-au prezentat la trial, dar i-a urmărit la joc şi pe juniorii care au încheiat sezonul trecut pe locul trei în Liga Elitelor, sub culorile Universităţii Cluj.

La final, antrenorul principal a făcut câteva precizări în privinţa primei etape a trialului, care continuă şi miercuri, de la ora 09:00.

"Echipa pe care am găsit-o la club este formată din jucători de la centrul de copii şi juniori. Sunt tineri născuţi în '97, '98, '99 şi chiar 2000, pe care îi cunosc foarte bine. Despre noii veniţi ce pot să zic? Din aproape 65, câţi s-au prezentat azi, am oprit 18. Aceştia vor continua şi mâine, în cea de-a două etapă de selecţie", a spus Popescu.

"Tinerii care au venit astăzi provin de la diverse echipe din Simeria, Apahida, Căpuş sau Turda, însă, cea mai mare parte sunt din jurul Clujului", a completat "Papi".

"Trebuie să ne organizăm cât mai repede şi cât mai calitativ. Va fi greu în liga a patra. Eu am pregătit echipa a doua a Universităţii acolo, în urmă cu doi ani. Toată lumea va căuta să facă meciul vieţii cu "U" Cluj, dar noi vom da totul pe teren", a spus "principalul".

Noul manager sportiv al formaţiei "alb-negre", Ioan Ovidiu Sabău, a supravegheat cu atenţie procesul de selecţie a jucătorilor care vor face parte din lotul "Şepcilor roşii".

"În momentul de faţă nu avem pe ce să ne bazăm, de aceea am organizat acest trial. Problema postului de antrenor am rezolvat-o, după cum vedeţi. Acum rămâne să ne ocupăm de formarea echipei. Aceste lucruri trebuiau să înceapă mult mai devreme, dar având în vedere că nu s-a putut din punct de vedere legal, totul s-a întârziat. E o realitate şi trebuie să ne adaptăm", a precizat fostul internaţional român.

Răzvan Stan este fundaş stânga şi este unul dintre cei 61 de participanţi la trialul de marţi. "A fost o organizare foarte bună din partea celor de la Universitatea. Mă bucur că am participat şi sper să fiu selecţionat şi pentru faza următoare. E un proiect nou aici, se doreşte altceva. Sper ca acesta să fie îndeplinit de club şi să fac parte şi eu din el", a afirmat tânărul jucător.

Printre spectatori s-au numărat foste glorii ale echipei universitare, precum Remus Câmpeanu sau Cristi Pojar. De altfel, la trial a fost prezent şi Septimiu Ormenişan, antrenorul echipei de fotbal a Universităţii Babeş-Bolyai.

Comenteaza