UNTOLD nu era inventat acum 7 ani, 2 luni și 26 de zile, când ”U” Cluj a jucat ultimul meci în Liga 1, pe Cluj Arena

UNTOLD nu era inventat acum 7 ani, 2 luni și 26 de zile, când ”U” Cluj a jucat ultimul meci în Liga 1, pe Cluj Arena

Sepcile Roșii 1919 au calculat cât timp a trecut de la ultimul meci al Universității Cluj pe stadionul Dr. Mircea Luca. ”Cu toții la stadion, joacă "U"!” este mesajul lor pentru clujeni. 

”U” joacă luni, de la ora 17:00, împotriva celor de la Sepsi OSK în etapa a șasea a Superligii, meciul consemnând revenirea „studenților” ACASĂ, pe stadionul Cluj Arena.

228,441,600 secunde sau
3,807,360 minute sau
63,456 ore sau
2644 zile sau
7 ani 2 luni si 26 de zile

Atat a trecut de la ultimul meci al nostru in Liga 1 pe Stadion Dr. Mircea Luca. Ca repere: Radu era cu noi, statuia nu era de mult în fata stadionului, Untold nu era inventat, inca se fuma in baruri. Asa-i ca a fost de mult?

Suntem din nou unde am considerat cu toții ca ne este locul, pe prima scena si din nou ACASA, asa ca Luni la ora 17:00 e musai să fie sapca rosie in cap, fularul la gat, tricolorul in mana si cu toti la stadion, joaca "U" !”, este mesajul Sepcile Roșii lansat înaintea meciului cu Sepsi OSK de pe Cluj Arena din 22 august. 

Și primarul Clujului a promis că îi va susține pe jucătorii lui Linkar din tribune. „Luni seara sper că ne vedem cu toții la stadion să susținem Universitatea Cluj în meciul cu Sepsi. (...) avem încredere în băieții de la Universitatea și în echipa din jurul băieților”, a declarat Emil Boc, la ZIUA LIVE.

Comenteaza