News alert 7 jucători, out de la "U"! Clubul a anunțat primele plecări înainte de reunirea lotului

7 jucători, out de la "U"! Clubul a anunțat primele plecări înainte de reunirea lotului
| Foto: Facebook: FC Universitatea Cluj

FC Universitatea Cluj a încetat la început de ianuarie colaborarea cu șapte dintre fotbaliștii care au făcut parte din lotul condus de Erik Lincar în prima parte a sezonului.

Cu două săptămâni îaninte de reunirea programată pe 18 ianuarie, „Șepcile roșii” au anunțat despărțirea de Carol Taub, Albert Voinea, Daniel Novac, Iaser Țurcan, Andrei Blejdea, Alexandru Gîț și Charles Acolatse, jucători care nu mai fac parte din planurile tehnicianului pentru a doua parte a campionatului.

Albert Voinea, Daniel Novac și Iaser Țurcan nu au mai intrat în vederile lui Erik Lincar încă din toamnă, după primele etape din acest sezon, ei fiind trimiși să se antreneze alături de echipa de juniori U19 a Universității.

În schimb, Carol Taub, Andrei Blejdea, Charles Acolatse și Alexandru Gîț au evoluat până la finalul anului.

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea contractelor cu șapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul condus de Erik Lincar în prima parte a sezonului.

Clubul nostru a încetat colaborarea cu jucătorii Carol Taub, Albert Voinea, Daniel Novac, Iaser Țurcan, Andrei Blejdea, Alexandru Gîț și Charles Acolatse.

Transferat de la Politehnica Timișoara, Carol Taub a evoluat timp de trei ani și jumătate pentru echipa noastră. Fundașul stânga are 76 de apariții în tricoul Universității, marcând de cinci ori.

Albert Voinea a venit vara trecută de la UTA Arad, bifând în acest sezon șapte apariții. A intrat în teren în meciurile de Cupă cu Sănătatea Cluj (4-0) și CAO Oradea (2-1) și în 5 meciuri în campionat. A marcat un gol în meciul cu FC Buzău (0-1), reușita sa aducându-ne cele trei puncte pe tabelă.

Daniel Novac s-a alăturat Universității în vara anului 2020. Mijlocașul central a îmbrăcat de 15 ori tricoul alb-negru, marcând o dublă în meciul câștigat de „studenți” cu 4-1 pe terenul celor de la Turris Turnu Măgurele.

Iaser Țurcan a sosit la FC Universitatea Cluj sub formă de împrumut de la Petrocup Hîncești. Basarabeanul în vârstă de 23 de ani a jucat în trei meciuri și a punctat în partida din Cupa României cu Sănătatea Cluj.

Andrei Blejdea a ajuns pe Cluj Arena înainte de începutul acestui sezon de la Dinamo București. Extrema a bifat 16 apariții în teren pentru ”U”. A reușit să marcheze de trei ori pentru echipa noastră.

Alexandru Gîț a semnat cu FC Universitatea Cluj în vara anului 2021, după ce a promovat cu  FC U Craiova 1948. Fundașul dreapta a jucat în 13 meciuri pentru ”U”, oferind o pasă decisivă la golul marcat de Sergio Ribeiro în duelul cu FK Csikszereda, câștigat de ciucani cu 3-1.

Togolezul Charles Acolatse a fost adus în pauza de vară de la Dunărea Călărași. Mijlocașul central în vârstă de 26 ani a fost utilizat în șapte partide de către Erik Lincar.

Le mulțumim tuturor pentru munca depusă la “U” și le dorim mult succes în viitor.” , a anunțat formația clujeană.

„Ultima zi din 2021 a fost și ultima mea zi în tricoul lui “U”! Nu a fost decizia mea, însă e o decizie pe care trebuie sa o respect! Mulțumesc tuturor ce au legătura cu acest club minunat! Urmează noi aventuri!”, a scris Andrei Blejdea pe pagina sa de Facebook. 

Comenteaza