A făcut show la debut, dar "U" a pierdut la scor

A făcut show la debut, dar
Transferată recent, baschetbalista americancă Stephanie Gardner a marcat 33 de puncte în meciul pierdut categoric de "U" Cluj la Alba Iulia, scor 118-45, miercuri.

"Studentele" au început dezastruos noul an, dar, paradoxal, au câștigat un coordonator de joc care a făcut spectacol sub panou la debut. 

Născută în 1992, Gardner vine de la colegiul Old Dominion, unde a reușit de opt ori câte un "double-double", având sezonul trecut o medie de 6,2 puncte pe meci și un procentaj de 70% de la linia de libere. Totodată, ea a încheiat campionatul cu un total de 53 de recuperări și 41 de pase decisive. 

"Mă simt extraordinar la Cluj, îmi place foarte mult oraşul. Colegele mele şi oamenii din conducere m-au făcut să mă simt foarte bine încă de la început. Sunt foarte bucuroasă de punctele înscrise la Alba, dar îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm. Promit ca pe viitor să mă străduiesc şi mai mult. Obiectivul meu este să joc tot mai bine în fiecare meci şi să îmi ajut echipa să câştige. Vreau ca împreună cu colegele mele să ajungem în play-off", a declarat baschetbalista, pentru site-ul oficial al clubului.

Ea va debuta în fața propriilor suporteri sâmbătă, la ora 18:00, împotriva echipei CSM Satu Mare. Înaintea acestei partide, "U" ocupă locul 11 în Liga Națională feminină, cu 19 puncte. 

Altfel, formația clujeană s-a despărțit de stranierele Amber Jones, Annie Kassongo și Cristina King.

Comenteaza