A învins Real Madrid în Liga Campionilor, însă ar fi putut ajunge la CFR Cluj în vară: “Am avut o discuție cu Neluțu Varga”

A învins Real Madrid în Liga Campionilor, însă ar fi putut ajunge la CFR Cluj în vară: “Am avut o discuție cu Neluțu Varga”
| Foto: digisport.ro

Unul dintre fotbaliștii care au reușit cea mai mare surpriză din istoria UEFA Champions League ar fi putut evolua pentru formația din Gruia.

Intrat în finalul meciului de la Madrid, câștigat de Sheriff Tiraspol, scor 2-1, Boban Nikolov a dezvăluit că a negociat cu CFR Cluj în perioada de mercato.

Jucătorul macedonean crescut la Academia Hagi a discutat chiar cu patronul campioanei, însă nu a mai fost sunat de oficialii din Gruia și a ajuns, în cele din urmă, la Sheriff Tiraspol, revelația sezonului în Liga Campionilor.

“Sincer, înainte să vin aici am avut o discuție cu Neluțu Varga, trebuia după două zile să mă sune iar să vin la CFR, nu m-a mai sunat nimeni. După a venit oferta de la Sheriff și m-a atras foarte mult. Sincer mă duceam, am venit aici, după trei zile am luat COVID și am zis 'așa ghinion să am?'.

Dar, ușor-ușor, mi-am revenit. Mă sunase CFR înainte de meciul cu Steaua Roșie. Au zis 'te sunăm după meci', dar nu știu ce s-a întâmplat... Au fost niște discuții, n-a fost să fie, dar așa a vrut Dumnezeu”, a declarat Nikolov potrivit Digisport.

Comenteaza