A luat titlul alături de Dan Petrescu și a dezvăluit metodele antrenorului: “Era diabolic din toate punctele de vedere”

A luat titlul alături de Dan Petrescu și a dezvăluit metodele antrenorului: “Era diabolic din toate punctele de vedere”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un fost campion al României sub comanda actualului tehnician al formației din Gruia a vorbit despre modul în care Petrescu vede meseria de antrenor.

Ajuns la 41 de ani, Marius Onofraș a fost unul dintre fotbaliștii care au reușit o campanie surprinzătoare alături de Unirea Urziceni, încheiată cu un titul în Liga 1, în stagiunea 2008-2009. Antrenat în acea perioadă de Dan Petrescu, fostul jucător a dezvăluit metodele tehnicianului.

“Dan Petrescu da, era diabolic din toate punctele de vedere. Pentru că nu lăsa absolut nimic la voia întâmplării. Era atent la tine și când mergeai pe stradă, și cum țineai sticla de apă, la ce ghete îți luai în picioare.

Avea chestia asta de a fi foarte atent la micile detalii. Nu puteai să-l păcălești cu absolut nimic. Disciplina era numărul 1, pentru că așa trebuia să fie. În rest, și-a modelat echipa după chipul și asemănarea lui.

Echipă muncitoare, capul plecat tot timpul. Niciodată nu-i plăcea să iasă prea mult în evidență, să vorbească prea mult de echipa lui, nimeni nu trebuia să știe ce se întâmplă. Eram numai noi și atât”, a spus fostul fotbalist la Radio HIT Iași.

Comenteaza