A mai rămas o săptămână până la startul CE de tenis de masă de la Cluj-Napoca. Programul echipelor naționale ale României

A mai rămas o săptămână până la startul CE de tenis de masă de la Cluj-Napoca. Programul echipelor naționale ale României

Competiția continentală se va desfășura în perioada 28 septembrie – 3 octombrie în BT Arena, unde naționala feminină va încerca să obțină cel de-al treilea titlu european consecutiv.

Cea mai importantă competiție europeană a anului, 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships, este organizată de către Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, la Cluj Napoca, în BT Arena.

2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships va reuni la start 24 de echipe feminine si 26 de formații masculine, iar până la startul competiției a mai rămas o săptămână. Peste doar șapte zile, cele mai bune echipe naționale de tenis de masă din Europa, la feminin și masculin, se vor întrece pentru titlurile continentale.

Biletele la 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships se vând online, pe site-urile www.iabilet.ro și www.bilete.ro. Biletele au prețuri cuprinse între 15 lei și 45 de lei, dar se vând și abonamente pentru toate zilele de competiție, la prețul de 70 de lei.

În faza grupelor, echipele României vor avea următorul program:

  - MARȚI, 28 SEPTEMBRIE, ORA 19:00 – România – Luxemburg (masculin);

  - MIERCURI, 29 SEPTEMBRIE, ORA 16:00 – România – Belgia (feminin);

  - MIERCURI, 29 SEPTEMBRIE, ORA 19:00 – România – Finlanda (masculin);

  - JOI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 16:00 – România – Italia (feminin);

  - JOI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 19:00 – Slovenia – România (masculin).

În fazele finale, programul este următorul:

                - vineri, 1 octombrie: sferturile de finală:

                - sâmbătă, 2 octombrie: semifinalele;

                - duminică, 3 octombrie: finalele.

În competiția feminină, România a câștigat ultimele două editii, în 2017 (Luxemburg) și în 2019 (Nantes).

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, la intrarea în BT Arena, toți spectatorii de peste 18 ani trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Persoanele cu handicap vor avea gratuitate pe baza certificatului de handicap, care va fi prezentat la intrare.

Pensionarii vor avea gratuitate pe baza talonului de pensie, care va fi prezentat la intrare.

Elevii vor avea gratuitate pe baza certificatului de naștere (copie, poză, format electronic), care va fi prezentat la intrare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza