Fostul atacant al Universității Cluj Emil Jula a murit la doar 40 de ani

Fostul atacant al Universității Cluj Emil Jula a murit la doar 40 de ani

Emil Jula, fost atacant la echipe ca Energie Cottbus, Oțelul Galați, Universitatea Cluj sau MSV Duisburg, a decedat la vârsta de 40 de ani.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Din primele informații obținute de Digi Sport, se pare că decesul lui Jula a fost cauzat de un infarct. Acesta s-a retras din fotbal în 2018, după o experiență în ligile inferioare din Germania, la TuS Bersenbruck.

Născut și crescut la Cluj, a evoluat în perioada 1998-2006 la Universitatea, iar ulterior a plecat la Oțelul Galați, unde a stat două sezoane. În 2007, el a făcut parte din echipa care câștiga Cupa Intertoto.

În 2008, atacantul a fost transferat de Energie Cottbus, formație la care a strâns 100 de meciuri, 29 de goluri și 24 de pase decisive, 27 dintre aceste partide fiind în Bundesliga.

Tot în Germania, Jula a mai jucat pentru MSV Duisburg și VfL Osnabruck. În 2013, după ce a avut o experiență și în Cipru, la Anorthosis, clujeanul s-a întors în fotbalul românesc, la Ceahlălul Piatra Neamț, unde a stat un sezon, înainte să se întoarcă la "U" Cluj, respectiv Oțelul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza