A patra oară a fost cu ghinion. FCSB, învinsă cu 0-2 de Viktoria Plzen în Europa League

A patra oară a fost cu ghinion. FCSB, învinsă cu 0-2 de Viktoria Plzen în Europa League
Pas greșit pentru vicecampioana FCSB în Europa League. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut cu 0-2 în fața Viktoriei Plzen, joi seara, în Cehia, în etapa a cincea din faza grupelor.

După o primă repriză în care steliștii au ratat câteva ocazii de a marca, gazdele au deschis scorul prin Milan Petrzela (49). Jan Kopic a închis apoi tabela la 2-0, după ce a deviat cu capul șutul lui Tomas Horava (76).

FCSB înregistrează, astfel, prima înfrângere din Grupa G. Este primul eșec în fața Viktoriei Plzen după 0-3 în meciul tur, respectiv 2-2 și 4-1 în turul 3 preliminar din Champions League.

În ciuda rezultatului de joi, steliștii sunt deja calificați în 16-imile Europa League. Cu toate acestea, echipa lui Nicolae Dică riscă să piardă șefia grupei. În acest moment, vicecampioana României ocupă locul 1, cu 10 puncte. Viktoria Plzen este pe 2, cu 9 puncte, și și-a asigurat prezența în primăvara europeană. Lugano (locul 3, 6 puncte) și Hapoel Beer Sheva (locul 4, 4 puncte) sunt eliminate.

În ultima etapă din Grupa G, FCSB va evolua împotriva lui FC Lugano.Partida este programată pe 7 decembrie, de la ora 22:05, pe Arena Națională.

Comenteaza