A patra victorie în play-off pentru CFR Cluj. “Feroviarii” s-au impus la Clinceni și își păstrează prima poziție în clasament

A patra victorie în play-off pentru CFR Cluj. “Feroviarii” s-au impus la Clinceni și își păstrează prima poziție în clasament
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația condusă de pe bancă de Edi Iordănescu a obținut toate cele trei puncte din înfruntarea cu echipa ilfoveană, pe care clujenii au învins-o cu 1-0.

“Feroviarii” au pus presiune încă din primele secvențe ale jocului de la Clinceni și s-au instalat în jumătatea adversă. Efortul campioanei a dat roade, iar după 6 minute, Chipciu a centrat din corner, Burcă a deviat către colțul lung de unde Itu a trimis în poartă.  

Elevii lui Edi Iordănescu nu s-au mulțumit cu golul înscris și au continuat să atace. La 10 minute de la reușita lui Itu, Păun și-a încercat norocul de la mare distanță, însă balonul a lovit bara (16). Treptat, clujenii au pierdut din ritm, chiar dacă Omrani putea și el majora diferența la jumătatea reprizei (23).

Gazdele au prins curaj și au încercat mai multe acțiuni spre poarta lui Arlauskis. Totuși, singurul care a reușit cu adevărat să îl pună la încercare a fost Rusescu, cu un șut din lovitură liberă (38). Totuși, ultimul cuvânt l-au avut tot “feroviarii”, prin Chipciu, care a reluat din apropiere, însă Ureche a fost la post, iar scorul pauzei a fost 1-0.

Actul secund a început tot cu CFR Cluj în ofensivă. La trei minute de la reluare, Omrani a încercat un șut plasat din marginea careului, însă Ureche a respins (48). Ilfovenii au răspuns după alte trei minute, când Chunchukov a scăpat singur cu Arlauskis, dar lituanianul a salvat în două rânduri în fața jucătorului Academicii Clinceni (51).

În minutele ce au urmat, echilibrul s-a instalat în joc. Clujenii au părut mulțumiți cu rezultatul de pe tabelă, în timp ce gazdele nu au reușit să pună probleme serioase în apropierea careului lui Arlauskis. În ultimele 10 minute, Debeljuh și Hoban au încercat să majoreze diferența, însă scorul final a rămas cel stabilit în minutul 6, 1-0. Astfel, CFR Cluj obține cele trei puncte și se menție pe primul loc în campionat.

loading...
Comenteaza