A plecat de la CFR pe ușa din dos, dar nu exclude: ”Într-o zi mă voi întoarce”

A plecat de la CFR pe ușa din dos, dar nu exclude: ”Într-o zi mă voi întoarce”
Deși nu a plecat în cele mai bune condiții, Vasile Miriuță încă se mai gândește la CFR. Actualul tehnician de la Dinamo își dorește să revină în Gruia pe viitor.

Cu o singură victorie în patru meciuri, Miriuță nu își simte postul amenințat. Ba mai mult, e convins că "alb-roșii" se vor califica în play-off. "Nu știi ce faci mâine. Eu nu mă tem de postul meu. Vom fi acolo, pe 15 decembrie, între primele 6 și vom merge mai departe", a spus antrenorul lui Dinamo, la Digisport.

Deși nu a plecat în cele mai bune condiții, el încă se mai gândește la CFR. Tehnicianul de 49 ani nu exclude chiar o revenire în viitor. "Într-o zi, da. Am mai spus-o și când am plecat de acolo. Dar acum vreau să-mi duc până la capăt contractul de aici", a adăugat Miriuță.

Acesta s-a despărțit de CFR Cluj la finalul lunii mai, deși fusese reconfirmat în funcție după ieșirea din insolvență a clubului. Sub comanda sa, "feroviarii" au terminat pe 4 în sezonul trecut. Înainte de a veni în Ștefan cel Mare, Miriuță a trecut mai întâi pe la Concordia Chiajna.

Luni, de la ora 20:45, Dinamo va evolua în deplasare cu FC Botoșani. Tot cu Botoșani va juca și CFR Cluj, în 16-imile Cupei României. Partida e programată joi, de la 18:00, în Moldova. CFR Cluj ocupă locul 1 în Liga 1, cu 33 puncte, dar la unul singur în fața Craiovei și a lui FCSB (ambele cu câte 32). În ultima rundă, ardelenii au pierdut cu 0-1 pe terenul Viitorului. Dinamo este pe 7, cu 20 puncte.

Comenteaza