A plecat de la ”U”, dar a ajuns în Liga a doua. Marius Popescu a semnat cu Târgu Mureș

A plecat de la ”U”, dar a ajuns în Liga a doua. Marius Popescu a semnat cu Târgu Mureș
Marius Popescu și-a găsit un nou angajament după despărțirea de ”U” Cluj. ”Papi” a semnat cu divizionara secundă ASA Târgu-Mureș.

Vicecampioana din 2015 a rămas fără antrenor după plecarea lui Laszlo Balint. Tehnicianul de 38 ani a bătut palma cu Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 7 din Liga a III-a, Seria 1). Mureșenii au găsit însă destul de repede un înlocuitor. Pe fostul antrenor al Universității Cluj, Marius Popescu.

"ASA Târgu-Mureş îi urează bun venit noului antrenor principal, Marius Popescu", anunță site-ul oficial al clubului. ZIUA de CLUJ a aflat încă de marți că ASA negociază cu Popescu. Contactat de site-ul nostru, "Papi" nu a negat tratativele. "Da, suntem în discuții. Momentan, nu pot vorbi mai mult", a spus acesta.

Săptămâna trecută, Popescu a fost demis de "U" Cluj după un 0-2 pe terenul Unirii Tășnad. În celelalte partide din Liga a III-a, Seria a 5-a, "Șepcile roșii" au scos un egal cu CFR 2 (1-1) și o victorie la Unirea Dej (4-0). "Studenții" se află pe locul 9 în campionat, cu 4 puncte. ASA Târgu-Mureș ocupă locul 3 în Liga a II-a, cu 17 puncte după 7 etape.

Comenteaza