A treia victorie la rând pentru “U” Cluj. Albert Hofman a strălucit împotriva Unirii Slobozia

A treia victorie la rând pentru “U” Cluj. Albert Hofman a strălucit împotriva Unirii Slobozia
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar s-a impus cu 2-0 în fața echipei ialomițene, grație golurilor înscrise de tânărul atacant.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ambele formații au început energic jocul de la Bistrița, iar ocaziile nu au întârziat să apară. Totuși, prima mare oportunitate a venit după un sfert de oră, când Boiciuc a șutat puternic la colțul scurt, Gurău a respins, iar balonul a lovit bara (15).

Universitatea Cluj a avut inițiativa și a dominat la capitolul posesie, însă contraatacurile oaspeților au pus de fiecare dată probleme defensivei “Șepcilor roșii”. Mai mult, Unirea Slobozia a și reușit să înscrie, însă golul a fost anulat pe motiv de offside (30).

Elevii lui Erik Lincar au răspuns cu 11 minute înainte de finalul primei părți, când Boiciuc a reluat spre poartă, Gurău a respins, însă Hofman a fost pe fază și a deschis scorul (34). Până la pauză, fostul “student” Greu și-a încercat norocul de la mare distanță (38), în timp ce Haită a avut o execuție surprinzătoare la colțul scurt (42). Astfel, Universitatea Cluj conducea după 45 de minute, scor 1-0.

Deși oaspeții au început mai bine actul secund și au căutat golul egalizator, tot clujenii au fost cei care au punctat. La nouă minute de la reluare, Hofman a trecut fără probleme prin defensiva adversă și a înscris elegant, cu un șut plasat la colțul lung (54).

Treptat, elevii lui Erik Lincar au făcut un pas înapoi. Echipa clujeană nu a mai forțat în ofensivă, însă nici ialomițenii nu au mai pus probleme la poarta lui Gorcea. În ciuda ocaziilor lui Pîrvulescu (73) și a lui Hofman, care a lovit bara (86), tabela a rămas neschimbată.

Astfel, Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 în fața Unirii Slobozia, a ajuns la trei victorii consecutive și ține aproape de plutonul fruntaș din Liga a 2-a.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza