Video Abia revenit la CFR Cluj, Arlauskis a şi făcut primul antrenament sub comanda lui Iordănescu

Abia revenit la CFR Cluj, Arlauskis a şi făcut primul antrenament sub comanda lui Iordănescu
| Foto: CFR 1907

Lituanianul Giedrius Arlauskis (33 de ani) a revenit oficial, de ieri, la CFR Cluj, echipă alături de care a cucerit ultimele trei titluri în Liga 1 şi deja a efectuat primul antrenament sub comanda lui Edi Iordănescu.

Abia au trecut câteva ore după ce a fost anunțat oficial la Clubul feroviar, că noul jucător al campioanei României, Giedrius Arlauskis, a şi efectuat primul antrenament sub comanda lui Edi Iordănescu, alături de care a mai lucrat și la începutul sezonului 2018-2019, tot la CFR Cluj.

"Clubul CFR 1907 Cluj și portarul lituanian Giedrius Arlauskis au ajuns la un acord privind semnarea unui nou contract. Sosit în Gruia în august 2017, Arla a câștigat trei titluri consecutive de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018) în cele trei sezoane remarcabile petrecute în tricoul vișiniu. Giedrius Arlauskis revine astfel la clubul cu care a bifat performanțe deosebite inclusiv în cupele europene. Îi dorim mult succes în noua aventură la echipa noastră!", a fost anunţul oficial al clubului din Gruia.

Giedrius Arlauskis va reveni astfel pentru al doilea ”mandat” la CFR Cluj, club la care a mai jucat în perioada august 2017 - august 2020 și cu care a câștigat trei titluri în Liga 1 și o Supercupă. Arlauskis se va lupta pentru postul de titular la CFR Cluj cu Cristi Bălgrădean și Grzegorz Sandomierski, transmite digisport.ro. 

Comenteaza