Abordarea lui Petrescu, lăudată de un fost antrenor de la Pyunik: "E bine că a fost circumspect"

Abordarea lui Petrescu, lăudată de un fost antrenor de la Pyunik: "E bine că a fost circumspect"
| Foto: facebook.com/fcpyunik

Un fost tehnician al campioanei Armeniei a vorbit despre duelul de la Erevan, pe care "feroviarii" l-au încheiat la egalitate, 0-0.

Înainte de plecarea de la Cluj-Napoca, în stilul său caracteristic, Dan Petrescu și-a lăudat adversarii și a prezis un meci cu goluri puține. Rezultatul i-a dat dreptate, deși echipa sa a dominat partida de la Erevan.

Deși au fost voci care l-au criticat pe antrenorul campioanei, abordarea lui Petrescu a fost lăudată de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, care a pregătit Pyunik în sezonul 2003-2004.

"Dan Petrescu a fost circumspect pentru că a văzut România cu Armenia, pentru că te pune pe gânduri un astfel de rezultat. E pe teren necunoscut. Nu știi ce jucători aduc, ce randament dau.

Eu când am fost în Armenia, eram deja de 6 luni, și mi-au adus vreo 14 jucători argentinieni, pentru că au o comunitate puternică în Argentina. Eu am adus niște români. Deci, e greu să înțelegi sistemul ăsta. Poți să ai surpriza ca o echipă să aibă succes din neant.

E bine că Dan a făcut treaba asta, să fie circumspect. Echipa lui nu are ritm de joc e normal. E mai bine să fii circumspect, să iei acest drum spre calificare. Eu cred că la Cluj va fi cu totul altceva, în favoarea noastră.

CFR Cluj își asigură calificarea. La Cluj le va fi mai greu armenilor. Diferența de valoare, ritmul de joc momentul în care se află ei acum. Își fac și ei calcule când să ajungă la potențial maxim. Consideră primele două tururi mai accesibile. Probabil forma va fi atinsă în tururuile superioare. Dan Petrescu știe că meciurile din primele tururi le poate câștiga mai ușor.

Nu putem spune că că nu am avut oportunități de a înscrie. Judecând logic, eu cred că nu au nicio șansă în România. E bine că Dan se pregătește cu astfel de echipe. A fost o echipă, pe care din talent cred că am dominat-o, părea la discreția noastră", a spus Stoichiță la Digisport.

Comenteaza