Abrudan cheamă fanii lui ”U” Cluj pe stadion la duelul cu CFR 2

Abrudan cheamă fanii lui ”U” Cluj pe stadion la duelul cu CFR 2
Fundașul Universității Cluj, Octavian Abrudan (33 ani), a făcut un apel la suporteri înaintea primului meci din Liga a III-a, contra lui CFR 2.

Partida este programată sâmbătă, 26 august, de la ora 20:00, pe Cluj Arena.

"E bine că începem cu acest meci împotriva CFR-ului. Chiar dacă este echipa a doua, se știe de rivalitatea sportivă dintre cele două formații, și sperăm să vină cât mai mulți fani. Nu cunoaștem foarte bine adversarul. Nu pot să mă pronunț foarte mult despre valoarea lor. Dar știu că noi suntem bine pregătiți, evoluăm acasă, și cred că ne vom impune. Din punct de vedere al programului, nu cred că va fi o diferență în Liga a III-a. Dar va fi o diferență în ceea ce privește adversarii. Vor fi meciuri mai încrâncenate, mai grele. Nu va fi foarte ușor să avem scorurile de anul trecut", a spus Abrudan la emisiunea "1 la 1", de la Realitatea FM Cluj.

Biletele pentru partida cu CFR 2 costă 1,9 lei pentru elevi, studenți și pensionari (pe baza buletinului de identitate și a carnetului de elev / student, vizat la zi, respectiv a talonului de pensie), 10 lei la peluză, 12 lei la Tribuna a II-a și 40 de lei la VIP (Tribuna I, etajul 3). Ele sunt disponibile online, pe www.bilete.ro, la standul echipei din Iulius Mall, respectiv la Cluj Arena, în ziua meciului, cu începere de la ora 16:00.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit la meci doar însoţiţi de un adult. Sectorul destinat copiilor este 2M3, situat la Tribuna 2. Adulţii care îi însoţesc vor plăti 12 lei pe bilet şi trebuie să obţină pentru copii bilete cu valoare zero de la casele Cluj Arena, în ziua meciului.

Prețul abonamentelor pentru întregul sezon este de 19,19 lei pentru elevi / studenți / pensionari, 100 de lei la Peluza I, 120 de lei la Tribuna a II-a și 400 de lei la VIP. În ziua meciului cu CFR 2, însă, nu se vor putea face abonamente la casele de bilete și nici la standul clubului din Iulius Mall, potrivit unui comunicat de pe Facebook al echipei.

"Cred că prețul pentru abonamente este mai mult decât rezonabil și e făcut astfel încât să atragem fanii la stadion, să vină să susțină echipa și să redescopere Universitatea Cluj. În Liga a patra, când evoluam pe Cluj Arena, nu se simțea că suntem în acest eșalon. Aveam o atmosferă de Liga 1, iar odată cu aceste pachete sperăm să vină și mai mulți", a adăugat Octavian Abrudan.

Comenteaza